به گزارش خبر ساز از سنندج، فردین وکیلی صبح امروز در نشست خبری که به مناسبت فرارسیدن هفته بزرگداشت کارآفرینی و ترویج آموزشهای فنی و حرفهای در سالن جلسات اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان برگزار شد با تبریک فرارسیدن هفته بزرگداشت کارآفرینی و ترویج آموزشهای فنی و حرفهای به فعالان این حوزه اظهار کرد: ماموریت اصلی سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور به عنوان تنها متولی رسمی ارائه آموزشهای غیر رسمی در سطح کشور آموزش مهارت، پژوهش، تولید استاندارد آموزشی و تعیین صلاحیت و ارزشیابی نیروی کار و همچنین تربیت نیروی متخصص و کارآمد جهت ورود به بازار کار است.
وی با اشاره به فعالیتهای سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور افزود: سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در چهار خوشه صنعت، خدمات، کشاورزی و فرهنگ و هنر فعالیت می نماید که با دارا بودن بیش از 7 هزار و 500 استاندارد آموزشی می تواند نقش مهم و تاثیرگذاری را در راستای تربیت نیروی متخصص و کارآمد برای ورود به بازار کار ایفاء نماید.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان با اشاره به 15 گروه هدف این سازمان گفت: کارجویان، شاغلین بنگاههای اقتصادی، اتحادیهها و اصناف، دانشجویان ، فارغ التحصیلان دانشگاهی، دانش آموزان، سربازان وظیفه، ساکنین مناطق محروم و سکونتگاههای غیررسمی، گروههای در معرض آسیب ، زنان خانه دار، افراد دارای معلولیت، روستائیان و ساکنین مناطق مرزی، زندانیان، معتادین بهبود یافته، آسیب دیدگان اجتماعی و اتباع خارجی و پناهندگان از جمله گروه های هدف سازمان آموزش فنی و حرفهای است که از خدمات این سازمان بهره مند میگردند.
وکیلی اظهارداشت: اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان کردستان با دارا بودن بیش از 16 مرکز چارت دار دولتی و بیش از 300 آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای و بهرهگیری از یکهزار نفر مربی متخصص و کارآزموده توانسته است به خوبی به نیازهای آموزشی مهارتی اقشار مختلف جامعه پاسخ داده و در همین راستا عدالت آموزشی را در سطح استان رعایت نماید .
وی با اشاره به آموزشی 10 هزار نفر از مردم استان در چهار ماهه امسال افزود: 4 هزار و 712 نفر در بخش دولتی و 5 هزار و 290 نفر در بخش خصوصی موفق به گذراندن دورههای آموزشی مهارتی شدهاند.
وی با اشاره به عملکرد اداره سنجش و ارزشیابی اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان کردستان نیز گفت: در چهار ماهه امسال 4 هزار و 396 نفر در آزمونهای آنلاین، هماهنگ، صنعت ساختمان، تفاهم نامه قالیبافان شرکت نمودهاند که 2 هزار 598 نفر از این افراد موفق به اخذ گواهینامه مهارت شدهاند که درصد قبولی برابر با 59 درصد است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان در پایان ابراز امیدواری کرد که با حمایت و پشتیبانی مسئولین و خبرنگاران و اصحاب رسانههای جمعی شاهد توسعه و گسترش بیش از پیش آموزشهای مهارتی در سطح استان باشیم.
انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۱